Aflevering 1: Het beroep huidtherapie en de opleiding

In deze aflevering ga ik samen met Petra Eggens MA. , huidtherapeut en docent op de Hogeschool Utrecht, in gesprek over huidtherapie. Want wat is een huidtherapeut precies? Hoe zit het met de opleiding en de toekomstplannen betreffende het vernieuwde onderwijs? En hoe is het om als huidtherapeut aan het werk te gaan? Je hoort het in deze aflevering!

Aflevering 2: Zonschade

In deze twee aflevering ga ik samen met Diedejan ter Horst, productspecialist bij Berg Care én student Huidtherapie in gesprek over zonschade. Want wat is zonschade precies? Waarom is het zo belangrijk om zonbescherming te gebruiken? En wat kan een huidtherapeut voor je betekenen als je zonschade hebt opgelopen? Je hoort het in deze aflevering!

Aflevering 3: Laserontharen

In deze derde aflevering ga ik samen met Marit van Boldrik, huidtherapeut én eigenaresse van Skin&Laser Support in gesprek over laserontharen. Want wat is laserontharen precies? Wat kun je van een behandeling verwachten? Hoe zit het met hormonale haargroei en wat kan een huidtherapeut nog meer voor je betekenen? Je hoort het in deze aflevering!

Aflevering 4: Lipoedeem

In deze vierde aflevering ga ik samen met Marieke voor ’t Hekke, huid-en oedeemtherapeut én eigenaresse van de Lipolymfoedeem Kliniek in gesprek over lipoedeem. Want wat is lipoedeem precies? Hoe zit het met voeding, sport, liposuctie, en wat kan een huidtherapeut voor je betekenen? Je hoort het in deze aflevering!

Aflevering 5: Acne

In deze vijfde aflevering ga ik samen met Roos Visser, huidtherapeut én eigenaresse van HUYD Expertisecentrum in gesprek over acne. Want wat is acne precies? Hoe zit het met voeding en medicatie, welke ingrediënten zijn van belang bij acne, en wat kan een huidtherapeut voor je betekenen? Je hoort het in deze aflevering!